Aksa Akrilik 4 Gün Çalışma Düzenine Kalıcı Geçiş Yaptı!

Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek 2023 yılı Ocak ayında başlattığı pilot uygulamayı kalıcı hale getiren Aksa Akrilik, haftada 4 gün çalışma düzenine resmen geçti.

Genel 19.04.2024 23:49:00 0
Aksa Akrilik 4 Gün Çalışma Düzenine Kalıcı Geçiş Yaptı!

Aksa Akrilik 4 Gün Çalışma Düzenine Kalıcı Geçiş Yaptı!

Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek 2023 yılı Ocak ayında başlattığı pilot uygulamayı kalıcı hale getiren Aksa Akrilik, haftada 4 gün çalışma düzenine resmen geçti. Şirketin 200'den fazla beyaz yakalı çalışanı, bu yeni düzenle birlikte Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri, 08:30 - 17:30 saatleri arasında mesai yapacak.

Uygulamanın Başarılı Sonuçları:

Aksa Akrilik'in 3 ay boyunca yürüttüğü pilot uygulama, çalışan memnuniyeti ve verimlilik üzerinde oldukça olumlu sonuçlar doğurdu. Bu sonuçlar doğrultusunda şirket, uygulamayı kalıcı hale getirme kararı aldı.

Çalışanlardan Güçlü Destek:

Haftada 4 gün çalışma uygulamasına katılım oranı %94'e ulaşırken, Aksa Akrilik CEO'su Cengiz Taş, bu uygulamanın çalışanlardan güçlü bir destek aldığını ve şirket içinde artan işbirliği ve ekip ruhunu teşvik ettiğini ifade etti.

Türkiye'ye Örnek Oluyor:

Aksa Akrilik'in bu adımı, Türkiye'de iş-yaşam dengesini gözeterek çalışanlarına değer veren yeni nesil bir çalışma kültürü oluşturma çabalarına da ilham kaynağı oluyor. Şirketin önümüzdeki dönemde bu uygulamanın sonuçlarını daha geniş bir şekilde paylaşması bekleniyor.

 

#aksa #aksaakrilik #iş #para #ekonomo #dogalgaz #gaz #zam #indirim #ekonomi #enerji #kobi #sanayi #iş #işveren #para #kariyer #kocaeli #savaş #istanbul #ankara #pazar #gebze #erzurum #Secim #cumartesi #mayıs


Pazar 23.2 ° / 11.2 °
Pazartesi 23.6 ° / 11.1 °
Salı 23.6 ° / 10 °