Karton Palet Lansmanı Gerçekleştirildi.

Arpack Ambalaj, Karton Palet markası ile Türkiye'nin ilk entegre karton palet üreticisi olarak, çevreci ve sürdürülebilir bir ambalaj çözümü olan Karton Palet'i tanıttı.

Ekonomi 25.02.2024 00:32:00 0
Karton Palet Lansmanı Gerçekleştirildi.

 

 24 Şubat 2024 tarihinde gerçekleştirilen lansman ile duyurulan Karton Palet, Arpack Ambalaj'ın sürdürülebilirlik ve çevre bilinciyle tasarladığı bir üründür.

Arpack Ambalaj Satış Müdürü Eren Acar, Karton Palet'in lansmanı hakkında şunları söyledi: "Karton Palet, Arpack Ambalaj'ın çevreci ve sürdürülebilir ambalaj çözümleri portföyünü genişletiyor. Bu ürün, hem çevre dostu hem de ekonomik bir alternatif sunuyor. Ayrıca, ultra hafif yapısı sayesinde taşıma ve depolama süreçlerini kolaylaştırıyor. Öte yandan Avrupa Birliği, 2030 yılına kadar karbon emisyonlarını %55 oranında azaltmayı hedefliyor. Arpack Ambalaj olarak bizler, Karton Palet ürünümüz ile bu hedeflere ulaşmaya katkıda bulunmayı amaçlıyoruz."

Karton Palet, %100 geri dönüştürülebilir ve ultra hafif bir yapıya sahip. Dinamik taşıma kapasitesi 1200 KG, statik taşıma kapasitesi ise 3500 KG. Bu özellikleriyle, hem çevre dostu hem de güvenilir bir taşıma çözümü sunuyor.

Tasarımı tescilli olak Karton Palet, Sıvı ve neme dirençli, istenilen ebatlarda üretilebilen ve Euro Palet’e göre 6 kat daha hafif. Bu avantaj lojistik maliyetleri düşürmekle kalmıyor, iş ve işçi güvenliğine de katkı sağlıyor.

Ahşap paletlere muadil olarak geliştirilen Kağıt Palet, sadece kağıttan üretildi. Ahşap paletin geri dönüşüm zorluklarına karşı sürdürülebilir bir çözüm olarak öne çıkıyor. Gelişime açık olan karton palet, paletli koli, baskılı palet gibi kendi içinde farklı ürün gruplarına ayrılabiliyor.

Karton Paletin, muadil ahşap palete göre %30 daha düşük maliyetli olması, onu daha avantajlı kılıyor. Gebze/Kocaeli merkezli Arpack ambalaj çevreci ve sürdürülebilir ürünleri ile ambalaj sektöründe yenilikler üretmeye devam ediyor.


Pazar 23.2 ° / 11.2 °
Pazartesi 23.6 ° / 11.1 °
Salı 23.6 ° / 10 °