Karton Palet, Otomotiv Sektöründe Palet Takip Sistemi ile Tam Not Aldı!

Arpack Ambalaj'ın kağıt palet markası Karton Palet, otomotiv sektöründe bir devrim yaratıyor. Karton Palet'in benzersiz Palet Takip Sistemi (PTS) ile gerçekleştirdiği başarılı bir operasyon, sektörde büyük yankı uyandırdı.

Teknoloji 27.04.2024 14:00:00 0
Karton Palet, Otomotiv Sektöründe Palet Takip Sistemi ile Tam Not Aldı!

Tüm müşterileri için ücretsiz kullanıma sunulan Palet Takip Sistemi (PTS) ile 1120 KG yüklü bir karton paletin, Almanya Wolfsburg'daki otomobil fabrikasına ulaşana kadar toplamda 1871 KM yol kat ettiği ve bu sürecin tamamının Palet Takip Sistemi sayesinde kayıt altına alındığı vurgulanıyor. Bu başarı, Karton Palet'in lojistik yönetiminde ne kadar önemli bir rol oynadığını bir kez daha kanıtlıyor.

Karton Palet'in Palet Takip Sistemi, lojistik akışınızı her adımında izlemenizi sağlıyor. Bu sistem, işinize odaklanırken arka planda koordinasyon ve izleme sağlayarak her detayın mükemmel bir düzende ilerlemesine olanak tanıyor. Güçlü, kullanıcı dostu ve özelleştirilebilir özellikleriyle PTS, Karton Palet'in müşterilerine sunduğu en önemli avantajlardan biri olarak öne çıkıyor.

Karton Palet Satış Müdürü Eren Acar, gelişmeyi şu şekilde yorumladı: “Karton Palet olarak, müşterilerimize sunduğumuz bu benzersiz Palet Takip Sistemi ile lojistik süreçlerinizi kontrol altına almanızı sağlıyoruz. Müşterilerimizin başarısı bizim için en önemli önceliktir ve Palet Takip Sistemi, bu hedefe ulaşmalarına yardımcı olacak önemli bir araçtır. Yapılan bu operasyonda bir otomotiv yan sanayi müşterimizin sevkiyatı ile ilgili tüm süreçleri uzaktan izleme avantajına sahip olduk. Depo giriş çıkış zamanları, paletteki ürün adı, TETT, hava durumu, hangi operatör yükleme ve indirme yaptı, raf ömrü, hangi araça yüklendiği vs. elde edilen verilerden bazıları. Karton Palet'in Palet Takip Sistemi ile lojistik yönetimini dönüştürdüğüne şahit olmaktan heyecan duyuyoruz.”

Karton Palet Hakkında:
Karton Palet, Arpack Ambalaj'ın kağıt palet markasıdır. Çevre dostu ve yenilikçi palet çözümleri sunarak lojistik sektöründe dönüşüm sağlamayı hedefler. Karton Palet, müşterilerine Palet Takip Sistemi gibi yenilikçi çözümlerle verimlilik ve sürdürülebilirlik sunar.


Pazar 23.2 ° / 11.2 °
Pazartesi 23.6 ° / 11.1 °
Salı 23.6 ° / 10 °